Telegram Channel Manajer
Telegram-Gram-Ton-Wallet-1
Dompet Gram Ton
Pebruari 27, 2020
Telegram-Admin-1
telegram Admin
Pebruari 29, 2020

Telegram Channel Manajer

$24.00 $0.00

Telegram Channel Manajer

Telegram Channel Manajer

 

Fitur:

  • Set na maké ku token robot diri anjeun
  • Kirim surélék téks kalawan gaya handap:

wani

Italic

kode

  • Ngirim

hyper Patalina

  • Ngagantelkeun file nepi ka 1.5 GB
  • Kirim surélék pos di banner Emod (gambaran + naskah)
  • Kirim pos kalawan keyboard inline (Emod kristal)
  • Grup Scan yén bot anjeun téh palanggan
  • Kirim surélék pos ka channel via HTML jeung gaya Markdon
  • Pangabisa pikeun ngagunakeun php guery
  • Pangabisa ngahemat bot token
  • Pangabisa ngagunakeun bot taya
  • Pangabisa kirim pos ka multi channel

 

 

Telegram Channel ManagerTelegram Channel Manager

Save as :
Post Style

wani, Italic, kode

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like