Телеграма управувачот на канал
Телеграм-грам-тон-паричник-1
Грам тонски паричник
февруари 27, 2020
Телеграм-Админ-1
телеграма Админ
февруари 29, 2020

Телеграма управувачот на канал

$24.00 $0.00

Телеграма управувачот на канал

Телеграма управувачот на канал

 

карактеристики:

 • Сет и со помош од себе робот знак
 • Испрати текстуална порака со следните стил:

Задебелување

Italic

Код

 • испрати

хипер линк

 • Прикачи датотека до 1.5 МК
 • Испрати пост во банер МО (слика + текст)
 • Испрати пост со внатрешно тастатура (кристално МО)
 • Скенирајте групи кои вашиот бот се претплатникот
 • Испрати пост на канал преку HTML и Markdon стил
 • Способност за користење на PHP guery
 • Способност спаси знак бот
 • Способност користење неограничен бот
 • Способност испрати мислење во мулти канал

 

 

Telegram Channel ManagerTelegram Channel Manager

Зачувај како :
Post Style

Задебелување, Italic, Код

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like