Telegram Channel Manager
Telegram-Gram-Ton-Wallet-1
Dompet Gram Ton
Februari 27, 2020
Telegram-Admin-1
Telegram Admin
Februari 29, 2020

Telegram Channel Manager

$24.00 $0.00

Telegram Channel Manager

Telegram Channel Manager

 

fitur:

  • Set lan nggunakake dening koin robot dhewe
  • Ngirim pesen teks karo gaya ing ngisor iki:

Bold

Italic

kode

  • Kirim

Hyper Link

  • Nempelake file nganti 1.5 GB
  • Kirimi kirim ing banner mod (gambar + teks)
  • Kirim kirim karo keyboard apik (mod kristal)
  • kelompok Scan sing bot sing Subscriber
  • Kirimi Ngirim saluran liwat Html lan gaya Markdon
  • Kemampuan kanggo nggunakake php guery
  • Kemampuan Simpen bot koin
  • Kemampuan nggunakake bot Unlimited
  • Kemampuan send kirim kanggo multi channel

 

 

Telegram Channel ManagerTelegram Channel Manager

Ngirit minangka :
Post Style

Bold, Italic, kode

Ulasan

Ana reviews durung.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like