Gram Ton Wallet
xstat-1
Telegram XSTAT
shkurt 27, 2020
Telegram-Channel-Menaxher
Telegram Channel Menaxher
shkurt 28, 2020

Gram Ton Wallet

$0.00

Gram Ton Wallet

Telegram Rrjeti Open

Dr. Nikolai Durov
marsh 2, 2019

 

Rrjeti Open Telegram (TON) është një fast, Blockchain të sigurt dhe të shkallëzuar
dhe projekti i rrjetit, në gjendje të trajtimit miliona e transaksioneve për sekondë.

nëse është e nevojshme, dhe të dy user-friendly dhe të shërbimit provider-friendly.

Ne kemi për qëllim
që ajo të jetë në gjendje të presë të gjitha aplikacionet e arsyeshme të propozuara aktualisht dhe
konceptuar.

Një mund të mendojnë për TON si një Superkompjuteri i madh shpërndarë, ose më mirë një i madh â € œ server super â € ??, për qëllim të presë dhe të sigurojë një shumëllojshmëri
e shërbimeve.


Gram Ton Wallet (provë)

 

Shkarko skedarin për:

  • Windows
  • mushama
  • Linux

 

** Kujdes **

Të gjithë portofolin Gram-së është test version.

aktualisht, the Rrjeti i hapur telegram po kandidon për test.

Kushdo që pretendon të ketë monedhën Gram, ose të gjitha faqet për shitjes the TON crypto janë të rreme dhe janë duke u përpjekur për të scam.

Gram Ton WalletGram Ton Wallet

Ruaj si :

Komente

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.