Telegram Channel Menaxher
Telegram-Gram-Ton-Wallet-1
Gram Ton Wallet
shkurt 27, 2020
Telegram-Admin-1
telegram Admin
shkurt 29, 2020

Telegram Channel Menaxher

$24.00 $0.00

Telegram Channel Menaxher

Telegram Channel Menaxher

 

Features:

 • Vendosur dhe përdorur nga vetë robot shenjë tuaj
 • Dërgoni tekstin me stil në vijim:

guximtar

kursiv

kod

 • dërgoj

Hyper Link

 • Bashkangjit skedar deri në 1.5 GB
 • Dërgo postim në baner mod (imazh + tekst)
 • Dërgo post me tastierë inline (kristal mod)
 • Grupet Scan se bot tuaja janë parapagues
 • Dërgo shtyllën kanal nëpërmjet HTML dhe stil Markdon
 • Aftësia për të përdorur php GUERY
 • Aftësia ruaj bot simbolike
 • Aftësia përdorur bot pakufizuar
 • Aftësia dërgoni mesazhin në kanalin multi

 

 

Telegram Channel ManagerTelegram Channel Menaxher

Ruaj si :
Post Style

guximtar, kursiv, kod

Komente

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

You may also like