telegram Magnus

telegram Magnus

TGMagnus

telegram Magnus


telegram magnus, telegram grab link, telegram join group link, telegram join group link feet, telegram joinchat cp group link, telegram link finder
Telegram zbulim grup Link-së
The most professional program for collecting auto group links and telegram channels (all groups in your hands) • Nuk ka nevojë për të instaluar (shumë e thjeshtë dhe e shpejtë)
 • Nuk ka nevojë për njohuri teknike për të punuar me këtë program
 • shpejtësi shumë të lartë dhe stabilitet në Grab Discovery dhe check kontrollon Links
 • Regjistrohu dhe të paraqesë një raport të plotë dhe të saktë në lidhjet e të
 • grupet dhe kanalet
 • Quite grafike dhe user-friendly
 • Aftësia për të kontrolluar lidhjet arbitrare dhe izolimin e tyre automatike
 • Aftësia për të zbuluar dhe për të lidhur Ruby nga çdo kanal ose Lidhje directory ju dëshironi
 • Duke anashkaluar IP dhe Mac Diagnostics me Telegram (Pa Kufi)
 • Aftësia për të vendosur Appid dhe Apphash nga API telegram për të lidhur në TV pronarit
 • Intermediate interval adjustment (new)
 • Ability to stop and continue the program from the last point of the previous (new) activity
 • Mundësia për të ndarë dhe të pastër file lidhje në një mënyrë të zgjuar dhe profesionale
 • Full application stability on bulk (no problem and program crash)
 • Installable dhe vendosur në serverat
 • Aftësia për të ndaluar postimin dhe vazhdojnë të
 • Pa u angazhuar sistemin tuaj, pa përdorur një miut dhe tastierës
 • Mund të jetë i instaluar dhe në përputhje me të gjitha versionet e Windows dhe Linux
 • Mbështetje dhe përditësime janë të përhershme dhe të lirë

Dhe qindra karakteristika të tjera të veçanta

Save as :

Lini një Përgjigju